90-річна мешканка Норвегії напророчила про початок Третьої Світової війни

У 1968 році 90-річну жительку норвезького міста Вальдрес відвідало божественне бачення, яким вона пізніше поділилася з євангелістом Емануелем Міносом. Той вислухав пенсіонерку, записав її слова, але вважав їх такими незрозумілими, що відклав записи в бік до кращих часів.


Сьогодні, сорок з гаком років потому, Мінос зрозумів, що повинен поділитися зі світом тим, що тоді дізнався. Його спогади опублікувало інтернет-видання Before it's news:


"Я побачила світ перед приходом Ісуса і початком Третьої світової війни. Я бачила всю земну кулю і всі європейські країни, в тому числі і Норвегію. Я бачила те, що буде відбуватися безпосередньо перед пришестям, - лиха, подібних яким ніколи не було.

По-перше, перед тим як почнеться Третя світова війна, на планеті запанує мир. Мир між наддержавами Сходу і Заходу, який триватиме дуже довго ().

У цей період багато країн роззброяться, тому вони виявляться не готові до війни. Третя світова почнеться тоді, коли цього будуть очікувати найменше, і там, де ніхто і подумати не міг.

По-друге, християни стануть байдужими. Вони віддаляться від правди, закриють свої серця для проповідування. Їм вже буде нецікаво, як раніше, слухати про гріх і благодаті, закон Божий і Євангелія. Натомість вони оберуть процвітання. Важливим стане успіх, володіння матеріальними речами - тим, про що Господь ніколи не згадував. Храми і молитовні будинки спорожніють. Замість проповідей, до яких ми звикли з дитинства - «прийми свій хрест і йди за Ісусом» - до церкви прийдуть розваги. І ситуація буде ускладнюватися до самого пришестя.

По-третє, нас чекає моральне розкладання, з яким Норвегія ніколи не стикалася. Пари будуть жити разом, не перебуваючи в шлюбі. Порочний спосіб життя до шлюбу і невірність після весілля стануть звичайною справою, і суспільство буде їх виправдовувати. Ця практика проникне навіть у християнські кола, і християни приймуть її.

Телебачення стане руйнівною силою, яка вчить людей вбивати і знищувати один одного. Буде страшно вийти на вулицю. Люди будуть повторювати те, що вони бачать. На телебаченні буде не одна «станція», а безліч «станцій» (). Всі вони будуть сповнені насильства. А люди будуть ставитися до цього, як до розваги. Ми побачимо жахливі сцени вбивств і руйнувань. Ми побачимо сексуальні сцени, телеекран покаже все найінтимніше, що відбувається в шлюбі. Ви самі в цьому переконаєтеся. Все, що у нас було, зникне, і на наших очах будуть відбуватися найбільш непристойні речі.


Люди з бідних країн будуть перебиратися в Європу (). Вони доберуться і до Скандинавії з Норвегією. Їх буде так багато, що місцеві жителі почнуть їх ненавидіти і будуть грубі з ними. До них будуть ставитися, як до євреїв перед Другою світовою. Тоді чаша наших гріхів наповниться до країв ".

На цих словах з очей пенсіонерки потекли сльози: "Я цього вже не побачу, а ось вам доведеться. Прийде Ісус, і вибухне третя світова війна. Це буде коротка війна, але всі війни, що я бачила до цього, здадуться дитячою забавкою. Все закінчиться після вибуху атомної бомби. Повітря стане настільки брудним, що ніхто не зможе зробити навіть одного-єдиного вдиху.

Постраждають кілька континентів - Америка, Австралія, а також Японія та інші багаті країни. Вода також буде забруднена. Ми більше не зможемо обробляти землю. Решта багатіїв переїдуть у бідні країни, але там до них будуть ставитися так само, як вони самі раніше ставилися до приїжджих бідняків.

Я рада, що не побачу цього, але коли цей час настане, ви повинні набратися сміливості і розповісти всім про це. Це об "явлення я отримала від Бога, і в моєму видінні немає нічого, що суперечило б Біблії. Той, хто отримав прощення своїх гріхів і вірить у Господа свого Ісуса, буде спасений ".

COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND